Skraplotter på nätet

Traditionella skraplotter har funnits ett bra tag nu och även fast skraplotter på nätet är ett betydligt nyare fenomen har de ändå ett par år på nacken. Men utvecklingen har inte stannat av och inte heller antalet aktörer på marknaden. I dagsläget finns det riktigt många aktörer som slåss om kunderna. Det finns helt klart en marknad för skraplotter på nätet då många av dessa större aktörer funnits med ett tag nu. Konkuransen är givetvis hård och de slåss om sina kunder. Som användare gynnar detta oss då det ofta dyker upp bra erbjudande i form av gratis skraplotter när du registrerar dig som ny medlem på sidan.

Många olika skrapspel

I takt med att antalet aktörer ökat har även antalet olika skrapspel skjutit i höjden. Många sidor erbjuder ett brett urval av skraplotter med olika teman. Detta gör att du inte så enkelt tröttnar på att spela på deras sida utan kan hela tiden variera dig med olika skraplotter. En av de sidor som har flest skraplotter är Prime Scratch Cards med hela 100 olika spel. Det är dock lite otydligt om detta enbart är skraplotter men en annan källa säger att de har 70 olika skraplotter, så en hel del med andra ord. Det är inte ovanligt att sidor har runt 10 olika spel, vilket vi tycker är ett bra antal.

Skraplotter i mobilen

Med smartphones och skraplotter kan man få en unik upplevelse då själva skrapandet nästan blir som på riktigt. Skraplotten finns på skärmen och där du nuddar med ditt finger skrapas, lite som på riktigt faktiskt. Med tanke på att skärmen också på de flesta smartphones lämpar sig väl till en verklighetstrogen skraplott blir upplevelsen ännu bättre. Detta är något som kommit på senare tid och ett par år efter det att vi såg den första skraplotter på nätet. Förhoppningsvis ser vi fler sidor som erbjuder denna typ av skrapspel i mobilen och vi ser med spänning fram emot vad som komma skall inom digitala skraplotter.

Spelsidor

Veckans Tips!

Scratch2Cash vill vi rekommendera denna vecka! Med fokus på skraplotter har sidan mycket att erbjuda våra besökare vill vi tro. 20 skraplotter får du gratis och det plus de många skrapspelen det finns är de stora anledningar till varför vi väljer att tipsa om denna underbara sida.

20 skraplotter helt gratis på scratch2cash

Spelsidor - Bonus

Artiklar