Gratis Skraplotter på Prime ScratchCards

gratis skraplotter på PrimeScratchCards

Prime ScratchCards har ett stort utbud av skraplotter och är en av de marknadsledande ajtörerna på markanden. Prime ScrachCards har direktvinster upp till 2 miljoner kronor och du har möjligheten att ta chansen till denna osannolika, men ack så möjliga vinst gratis genom att enbart registrera ett konto hos Prime ScratchCards. Du får nämligen 50 kronor att spela för (För tillfället 20 gratis skraplotter istället) enbart genom att registrera dig och med över 100 olika spel och den höga vinsten möjliga vinsten på 2 miljoner kronor ser vi detta som en av de bästa siter för dig som vill testa på att skapa skraplotter helt gratis.

Rättvist spel

Prime ScrachCards värnar om sina använder och du hittar mycket information på sidan om rättvist spel. Var tredje skraplott är en vinstlott och de har ett väldigt säkert system så att ingen ska kunna hacka systemet och plocka ut de vinnande lotterna. Alla spelar på lika villkor och Prime ScrachCards helt enkelt.

Vår kommentar

Vi tycker att Prime ScrachCards är ett av de självklara valen om man vill skrapa gratis skraplotter online just på grund av ovan förklarade anledningar. De har en trevlig spelsida med många olika spel och de har även en trevlig bonus till dig som väljer att stanna även efter att du förbrukar dina gratis 50 kronor (eller så tar du hem någon fin vinst innan pengarna är slut?). Denna bonus gäller på din första insättning och är en 100% insättningsbonus. Sätter du in 400 kronor får du 400 kronor av Prime ScrachCards, totalt 800 kronor att spela för med andra ord.

Historik och säkerhet

PrimeScratchCards startades 2005 och erbjuder skraplotter online på ett väldigt säkert och rättvist spel. Enligt dem själa är det just detta som gjort dem till ett av de ledande bolagen inom skrapkortsspel online. För att gå in på lite tekniska bitar om hur säkert det är, använder de den senaste 128-bit Secure Socket Layer krypteringsteknologin. Personliga uppgifter skyddas på ett säkert vis och uppgifterna lovas att aldrig läcka ut till andra företag eller organisationer för kommersiellt bruk, oavsett omständigheter.

Spelsidor

Veckans Tips!

Denna vecka vill vi tipsa om Prime Scratchcards som ger dig 20 skraplotter direkt helt gratis utan krav på insättning. Med en snygg och smidig sida, 20 gratisskrap och en saftig insättningsbonus blir detta veckans rekommendation!

Skrapa utan insättning

Spelsidor - Bonus

Artiklar