50 kronor gratis på Happy Bingo

gratis skraplotter på HappyBingo

Happy Bingo får du 50 kronor gratis att spela för, och som tur är har de ett gäng skraplotter som du kan skrapa för dessa. En perfekt sida att nyttja om du vill skrapa lite skraplotter men inte har några pengar eller vill sätta in pengar från början. Här kan du testa och utvärdera sidan med dessa 50 kronor och du har ett flertal skraplotter du kan spendera dessa på, helt utan krav på insättning.

Sätter man däremot in pengar får man i skrivandets stund 200% på sin första insättning, och så länge man har pengar kvar på kontot har du även möjlighet att skrapa skraplotter och spela bingo helt gratis. Tröttnar du på skraplotter har du gratis bingo du kan spela varje dag också som sagt. Förutom skraplotter och bingo hittar du även andra spel, så som slots, kasinospel och mycket mer.

Vi tycker till om Happy Bingo

Vi tycker att Happy Bingo placerar sig på en bra plats i rankingen över sidor för gratis skraplotter. De har en fin bonus på 50 kronor du får utan att behöva sätta in något, och väljer du att sätta in pengar så får du som sagt gratis skraplotter och bingospel varje dag så länge du har pengar på ditt konto. Detta nappade vi också lite på, men minus är just att det krävs en insättning. Dock förståeligt då de inte kan ge bort hur mycket pengar gratis varje dag, då hade det varit svårt för spelföretag att gå runt. Vi gillar Happy Bingo och tycker att det är en rättvis deal dom har. De har även ständigt nya erbjudande som dyker upp, så håll ögonen öppna på denna del av deras sida.

>> Gå till Happy Bingo

Bakgrund

Happy Bingo drivs av Spielo International (Gibraltar) Limited som är ett av Europas ledande nätspelsföretag. De garanterar kundernas integritet och håller dina uppgifter konfidentiella samt säljer eller vidarebefordras inte dessa till tredje part. Ansvarsfullt spelande ser de viktigt på och övervakar noga spelaktivitet just för att upptäcka spelmissbrukar bland annat. Ett seriöst företag vilket är viktigt att kika på när du väljer sida. De driver även LyckoBingo som har liknande erbjudande om du letar efter fler gratis skraplotter om de tagit slut på Happy Bingo. Företaget använder sig av det kända nätspelsmjukvaruutvecklingsföretaget Boss Media för sin mjukvara.

Spelsidor

Veckans Tips!

Denna vecka vill vi tipsa om Prime Scratchcards som ger dig 20 skraplotter direkt helt gratis utan krav på insättning. Med en snygg och smidig sida, 20 gratisskrap och en saftig insättningsbonus blir detta veckans rekommendation!

Skrapa utan insättning

Spelsidor - Bonus

Artiklar