Gratis Skraplotter, Bingo och mer på Lycko Bingo

gratis skraplotter på Lycko Bingo

Lycko Bingo är en spelsida där du kan spela bingo som namnet antyder, men även skrapa skraplotter och mycket annat. Lycko Bingo är en trevlig sida då du först och främst får 50 kronor gratis att spela för genom att enbart registrera ett konto utan att sätta in pengar. Gillar du bingo kommer du gilla denna site ännu mer då du får spela bingo gratis varje dag, förutom de 50 kronorna du får gratis vid registreringen. Inte nog med detta, du får en gratis skraplott varje dag där du kan vinna upp till 100 000, och detta är en bidragande orsak varför LyckoBingo klättrat så högt upp på vår ranking över bästa spelsidor med gratis skraplotter. Men tyvärr måste man sätta in pengar för att få tillgång till dessa dagliga lotter. De 50 kronorna får du dock utan insättning, men lite minus för att man måste sätta in pengarna för de gratis dagliga skraplotterna. I det stora hela en bra skraplottssida dock.

Skraplotter på Lycko Bingo

Lycko Bingo har ett gäng olika skraplotter, och listan på dessa kommer här.

  • Atlantis Gold Skraplott
  • Big Top Skraplott
  • Bingoskrapet
  • Fruit Smoothie Skraplott
  • Funky Monkey Skraplott
  • Monster Carlo Skraplott
  • Roaring 20s Skraplott

Vad vi tycker

Inte lika många som skraplotterna på PrimeScrachCards, men fördelen med Lycko Bingo är att du får mer gratissaker än på PrimeScrachCards och möjligheten att prova något annat än skraplotter eller skrapspel. Lycko Bingo har även alltid en uppsjö med olika erbjudande man kan utnyttja. Det kan vara rabatter på spel, insättningbonusar (när detta skrivs 200% på din första insättning!), bonusar med mera. Det kan vara vettigt att först registrera sig som gratis användare och prova på alla spelen med gratispengarna du får, och därefter bestämma sig om detta är en sida värd att spela vidare på. Vi tycker i alla fall det, men alla har vi olika smak och i detta fallet förlorar man ingenting på att vara försiktig.

Spelsidor

Veckans Tips!

Denna vecka vill vi tipsa om Prime Scratchcards som ger dig 20 skraplotter direkt helt gratis utan krav på insättning. Med en snygg och smidig sida, 20 gratisskrap och en saftig insättningsbonus blir detta veckans rekommendation!

Skrapa utan insättning

Spelsidor - Bonus

Artiklar