20 gratis skraplotter på Scratch2Cash

gratis skraplotter på Scratch2Cash

Scratch2Cash är sidan för dig som söker efter gratis skraplotter. En trevlig sida med många spel och med ett seriöst intryck. Många siter ger bort 50 kronor som man kan spela för, vilket räcker till ungefär 5 lotter förutsatt att priset är 10 kronor vilket är rätt normal. På Scratch2Cash får du däremot inte 50 kronor, utan 20 gratis skraplotter att utnyttja. För dig som söker gratis skraplotter är detta alltså ett självklart val, och en stor anledning varför vi rankar Scratch2Cash så högt upp i vår lista över spelsidor för skraplottsspel.

Stora jackpottar på Scratch2Cash

Scratch2Cash har funnits sedan 2005 och erbjuder ett stort urval av skraplotter på nätet. Med stora jackpotar mellan drygt 2 till 11 miljoner kronor och garanterad vinst på en av tre skraplotter är detta en skraplottssida väl värd att använda. Antalet skraplotter ska ligga på runt 70 vilket är ett fint antal och med 20 gratis skraplotter hinner man testa ett bra antal av dessa. Det finns olika tema på lotterna så som fantasy, slots, casino och sport. Något för alla tycke och smaker.

Väljer du att spela lite seriösare på sidan och redo att sätta in pengar, erbjuder Scratch2Cash en insättningsbonus på 100%, vid första insättning. Detta är något många andra sidor också har, men det som sticker ut med Scratch2Cash är de många gratis skraplotter du får när du registrerar kontot.

Spelsidor

Veckans Tips!

Veckans tips blir inget mindre än LyckoBingo. 50 kronor helt utan krav får du som ny kund och inte nog med det får du dagliga skraplotter helt gratis under en testvecka. Har du satt in pengar får du dessa gratisskrap varje dag så länge du har pengar på kontot. Inga konstigheter varför detta blir veckans tips!

Gå till Lyckobingo

Spelsidor - Bonus

Artiklar