20 gratis skraplotter på Scratch2Cash

gratis skraplotter på Scratch2Cash

Scratch2Cash är sidan för dig som söker efter gratis skraplotter. En trevlig sida med många spel och med ett seriöst intryck. Många siter ger bort 50 kronor som man kan spela för, vilket räcker till ungefär 5 lotter förutsatt att priset är 10 kronor vilket är rätt normal. På Scratch2Cash får du däremot inte 50 kronor, utan 20 gratis skraplotter att utnyttja. För dig som söker gratis skraplotter är detta alltså ett självklart val, och en stor anledning varför vi rankar Scratch2Cash så högt upp i vår lista över spelsidor för skraplottsspel.

Stora jackpottar på Scratch2Cash

Scratch2Cash har funnits sedan 2005 och erbjuder ett stort urval av skraplotter på nätet. Med stora jackpotar mellan drygt 2 till 11 miljoner kronor och garanterad vinst på en av tre skraplotter är detta en skraplottssida väl värd att använda. Antalet skraplotter ska ligga på runt 70 vilket är ett fint antal och med 20 gratis skraplotter hinner man testa ett bra antal av dessa. Det finns olika tema på lotterna så som fantasy, slots, casino och sport. Något för alla tycke och smaker.

Väljer du att spela lite seriösare på sidan och redo att sätta in pengar, erbjuder Scratch2Cash en insättningsbonus på 100%, vid första insättning. Detta är något många andra sidor också har, men det som sticker ut med Scratch2Cash är de många gratis skraplotter du får när du registrerar kontot.

Spelsidor

Veckans Tips!

Denna vecka vill vi tipsa om Prime Scratchcards som ger dig 20 skraplotter direkt helt gratis utan krav på insättning. Med en snygg och smidig sida, 20 gratisskrap och en saftig insättningsbonus blir detta veckans rekommendation!

Skrapa utan insättning

Spelsidor - Bonus

Artiklar