Gratis Skraplotter på Extraspel

gratis skraplotter på Extraspel

Här har vi ännu en trevlig sida. Extraspel är en sida som ger dig möjligheten att spela för 50 kronor utan krav på insättning. Dessa kan du använda för att köpa ett par skraplotter för på deras sida och skrapa gratis på så vis. Många sidor erbjuder just 50 kronor för nya kunder, vilket gör att du genom att registrera dig på flera sidor kan få ett bra antal gratis skraplotter. Extraspel är inget undantag och de har många skrapspel att sätta tänderna i.

50 kronor gratis

Gillar du sidan efter att ha testat dina 50 kronor får du 100% insättningsbonus på din första insättning om du väljer att sätta in pengar och fortsätta spela. Extraspel är en bra sida att fortsätta spela på, men vi kan även rekommendera att kika vidare på de övriga sidorna för att hitta den spelsida som passar dig bäst. Alla har vi olika kriterier och uppfattning om vad som är bra men vi tror att Extraspel kan uppfattas som en riktigt bra sida för många.

Seriösitet

Extraspel är en seriös aktör och förespråkar rättvist spel och ansvarsfullt spelande. Det verkar som att tankegången är något i stil med att med vinnare så spris ordet om sidan och därför ser de en storvinst till en vinnare en vinst till dem själva.

Oavsett vad är det viktigt att välja en sida man kan lita på och vi har goda vibbar från Extraspel. Sammanfattar vi Extraspel har vi 50 kronor gratis utan insättning, 100% på första insättningen och ett rikt utbud på skraplotter. En bra sida att börja på, eller fortsätta för den delen, i jakten på gratis skraplotter på nätet.

Till Extraspel >>

Spelsidor

Veckans Tips!

Denna vecka vill vi tipsa om Prime Scratchcards som ger dig 20 skraplotter direkt helt gratis utan krav på insättning. Med en snygg och smidig sida, 20 gratisskrap och en saftig insättningsbonus blir detta veckans rekommendation!

Skrapa utan insättning

Spelsidor - Bonus

Artiklar