Gratis bingo på nätet

Något som är ännu populärare än skraplotter på nätet är bingo. Att kunna spela gratis bingo är fullt möjligt precis som gratis skraplotter. Faktum är att de gratis skraplotter vi skriver om på vår sida ligger på sidor som även har bingohallar där du kan spela bingo online. Happy Bingo och LyckoBingo är två sidor som erbjuder gratis bingo till nya kunder. Du får 50 kronor gratis på båda sidorna som du kan spendera antingen på skraplotter eller på bingo. Nu till det vi kanske både ogillar och älskar. Sätter man in pengar och har pengar kvar på kontot, får du möjlighet att spela både skraplotter och bingo gratis varje dag. Vad vi kan utläsa verkar det dock som att bingodelen är gratis varje dag de 7 första dagarna, efter det finns det krav på att man ska ha omsatt minst 50 kronor de senaste 7 dagarna. Då detta är gratisbingo är vinsterna inte enorma vanligtvis, men slår man ihop det finns där fortfarande 130 000 kronor i vinstpotten på detta gratisbingo. 4 rundor spelar varje timme och man kan max spela 6 bingobrickor per runda. Har du tråkigt och vill ha chans till lite gratispengar rekommenderas dessa två sidor starkt.

På sajten gratisbingopengar.net finns det en uppdaterad lista på spelbolag som erbjuder gratis bingo bonusar, alltså gratis pengar att spela bingo för, utan motkrav.


Presentation av LyckoBingo's gratisbingo.
Även fast de inte säger det står det på sidan att du får tillgång till denna gratisbingo de 7 kommande dagarna efter att du registrerat dig utan krav på insättning. We like!

Gå till LyckoBingo >>

Jämfört med gratis skraplotter

Jämför man denna typ av gratisvariant av bingo med skraplotter kan man rätt så snabbt se att bingobrickorna varar mycket längre än skraplotterna. En skraplott går snabbt att skrapa om man vill, både på gott och ont, men ett bingospel tar ofta ett par minuter. Det vi gillar med bingo är att man kan sitta och snacka skit i chatten. Ofta är det riktigt trevlig stämning och kombinationen med gratis bingo och trevligt folk gillar vi.

Spelsidor

Veckans Tips!

Denna vecka vill vi tipsa om Prime Scratchcards som ger dig 20 skraplotter direkt helt gratis utan krav på insättning. Med en snygg och smidig sida, 20 gratisskrap och en saftig insättningsbonus blir detta veckans rekommendation!

Skrapa utan insättning

Spelsidor - Bonus

Artiklar