Hopa och gratis skraplotter

gratis skraplotter på Hopa

Vi hittade denna mysiga och trevliga sida av en slump och vi blev genast intresserade av denna då vi tyckte det var en av de mest tilltalade sidorna rent designmässigt. Vi får intrycket av en seriös sida men en fräsch design, och kikar vi sedan på vad sidan har att erbjuda oss gratis-jägare har Hopa precis som många andra sidor 50 kronor att ge bort till oss. En riktigt trevlig välkomstbonus för oss nya kunder. På sidan finns ett flertal spel och man kan välja lite efter tycke och smak.

Insättningsbonus

Hopa får du 100% på din första insättning om du väljer att spela för mer än de 50 kronorna du får gratis när du registrerar ditt konto. Det negativa, men ack så förståliga i det hela är att alla bonuspengar måste omsättas ett par gånger innan man kan ta ut dessa. Detta för att folk inte ska försöka lura sidan genom att sätta in pengar och sedan ta ut. Kan vara bra att vara medveten om detta innan man väljer att sätta in. Dina egna insatta pengar kan du givetvis alltid ta ut när du vill.

Andra skrapspelssidor

Företaget bakom Hopa driver ett par andra liknande sidor och vi får ett seriöst intryck av aktören då det är en av de större på marknaden här i Europa. Sverige är enbart en del av deras målgrupp och de återfinns i många andra länder. Som så många andra spelföretag håller dessa till på Malta på grund av skatterelaterade frågor.

Vi tycker definitivt Hopa är värt ett försök och vi hoppas att du kommer gilla Hopa. Vi hoppas innerligt att du träffar jackpoten med dina gratispengar.

Spelsidor

Veckans Tips!

Denna vecka vill vi tipsa om Prime Scratchcards som ger dig 20 skraplotter direkt helt gratis utan krav på insättning. Med en snygg och smidig sida, 20 gratisskrap och en saftig insättningsbonus blir detta veckans rekommendation!

Skrapa utan insättning

Spelsidor - Bonus

Artiklar