Skraplotter på Maria - Välj och vraka

Maria må inte ha några gratis skraplotter, men vi väljer ändå att presentera sidan här då du får tillgång till ett riktigt stort sortiment av skraplotter om du väljer att spela på deras sida. Närmare bestämt drygt 40 i skrivandets stund och vi kan hoppas på att det fortsätter öka. Skraplotterna kommer i en mängd olika tema och du får många timmars nöjde här utan att tröttna i första taget.

Trevlig miljö

Vi tycker att Maria har en riktigt tilltalande webbplats med en glad och positiv design utan att vara för skrikig som vissa andra sidor är. Du hittar förutom skraplotter även casino, slots och bingo. Tråkigt nog har Maria inget gratiserbjudande rörande skraplotter men däremot får du 20 gratis spins på deras slot om du registrerar dig. Sätter du in pengar får du ytterligare 100 gratis spins, vilket man kan trösta sig med istället för att få skraplotter gratis. Men som sagt, det som vi gillar med Maria är främst deras tilltalande webbplats, stora utbud av skraplotter och deras många kampanjer de har som dyker upp lite då och då.

Spelsidor

Veckans Tips!

Denna vecka vill vi tipsa om Prime Scratchcards som ger dig 20 skraplotter direkt helt gratis utan krav på insättning. Med en snygg och smidig sida, 20 gratisskrap och en saftig insättningsbonus blir detta veckans rekommendation!

Skrapa utan insättning

Spelsidor - Bonus

Artiklar