Skraplotter på Maria - Välj och vraka

Maria må inte ha några gratis skraplotter, men vi väljer ändå att presentera sidan här då du får tillgång till ett riktigt stort sortiment av skraplotter om du väljer att spela på deras sida. Närmare bestämt drygt 40 i skrivandets stund och vi kan hoppas på att det fortsätter öka. Skraplotterna kommer i en mängd olika tema och du får många timmars nöjde här utan att tröttna i första taget.

Trevlig miljö

Vi tycker att Maria har en riktigt tilltalande webbplats med en glad och positiv design utan att vara för skrikig som vissa andra sidor är. Du hittar förutom skraplotter även casino, slots och bingo. Tråkigt nog har Maria inget gratiserbjudande rörande skraplotter men däremot får du 20 gratis spins på deras slot om du registrerar dig. Sätter du in pengar får du ytterligare 100 gratis spins, vilket man kan trösta sig med istället för att få skraplotter gratis. Men som sagt, det som vi gillar med Maria är främst deras tilltalande webbplats, stora utbud av skraplotter och deras många kampanjer de har som dyker upp lite då och då.

Spelsidor

Veckans Tips!

HappyBingo är en sida som erbjuder många härliga erbjudande för sina spelare. Du får 50 kronor gratis när du nyregistrerar dig och väljer du att sätta in pengar får du 200% insättningsbonus. Spel finns det gott om och en del dagliga erbjudanden som inte får missas.

Spela hos HappyBingo

Spelsidor - Bonus

Artiklar