Unibet's Skraplotter - Fantasifulla skraplotter

Unibet har tyvär inte några skraplotter att få gratis, men då unibet är en av de större aktörerna när det kommer till spel på nätet samt att vi älskar deras utbud av skraplotter tar vi med Unibet på vår sida även fast temat är gratis genomgående på sidan.

Unibet har en trevlig sida där du kan välja att spela på det mesta. Poker, odds, casino, you name it, och givetvis också våra kära skraplotter, som de väljer att lägga under kategorin Scratch. De har nu när detta skrivs drygt 30 skraplotter. Vissa sidor har fler men de flesta når inte hela vägen dit Unibet når. Det vi dock älskar med Unibets skraplotter / Scratchspel är hur fantasifulla dessa är. Med en mängd olika tema lär du inte tröttna på ett tag. Skulle du mot förmodan tröttna har du som sagt en uppsjö av spel att testa.

Unibet levererar kvalité

Unibet känns som en stor aktör på marknaden med ett trovärdigt intryck. Med mängden olika spel och sätt att spela på levererar de en enormt bra tjänst för oss som gillar att spela för pengar. En helhetslösning och en sida som når långt utanför skraplotternas gränser. Vi valde att ta med Unibet här dels för deras enorma utbud inom spel på nätet, men framförallt för deras roliga och många skraplotter, vilket vår sida har fokus på. Men nu fick vi även chansen att uttrycka våra känslor för denna trevliga spelsida.